martes, 26 de agosto de 2014

CANAPÉS I PICOTEO CALENT // CANAPÉS Y PICOTEO CALIENTE

El dia 12 la peque de casa va fer dos anys, i per celebrar-ho vam reunir a la familia en un soparet. Com que els fa a l'estiu sempre intento preparar coses diferents i per poder menjar a la terrassa. Enguany però el temps no ens va acompanyar gens ni mica i vam acabar sopant al garatge de casa dels avis, això si amb les banderoles i els globus tots penjats. Vaig fer diferents canapes, alguns dels quals no els havia fet cap vegada.

El día 12 la peque de la casa hizo dos años, y para celebrarlo reunimos a toda la familia en una cena. Como que los cumple en verano siempre intento preparar cosas diferentes y para poder comer en la terraza. Este año pero el tiempo no nos acompañó nada y terminamos cenando en el garaje de casa de los abuelos, eso si, con las banderitas y los globos colgados. Hice diferentes canapés, algunos de los cuales no los había hecho ninguna vez.

Espardenyes / Espardeñas:
Els ingredients: torrades, pebrot i albergina escalibada, anxoves i atún. Com que no a tothom li agraden les anxoves a la familia, vaig decidir preparar-les de les dues maneres.
Los ingredientes: tostadas, pimiento y berenjena escalibada, anchoas y atún. Puesto que no a todos les gustan las anchoas en la familia, decidí prepararlas de las dos maneras.



Pintxo de truita de patata / Pincho de tortilla de patata
Els ingredients: llesques de pa, tomàquet, truita de patata. Un cop tenim la truita de patata la deixem refredar i preparem les llesques de pa amb tomàquet sobre les quals hi colocarem triangles de truita.
Los ingredientes: rebanadas de pan, tomate, tortilla de patata. Una vez tenemos la tortilla de patata la dejamos enfríar y preparamos las rebanadas de pan con tomate sobre las cuales colocaremos tringulos de tortilla.

Pintxo de pa amb tomàquet i pernil salat / Pincho de tortilla de patata con jamón
Els ingredients: llesques de pa, tomàquet, pernil salat a bocinets. Suquem el pa amb la tomaca partida per la meitat (per al pa sempre utilitzo tomacons), hi posem una mica de sal i un raijolinet d'oli d'oliva i per sobre hi posem el pernil.
Los ingredientes: rebanadas de pan, tomate, jamón serrano a trocitos. Untamos el pan con el tomate partido por la mitad, le ponemos una pizca de sal y un chorrito de aceite de oliva y por encima ponemos el jamón.




Pintxos capresse / Pinchos capresse:
Els ingredients: tomàquets xerri, boletes de mozzarella, orènga i oli d'oliva. Tallem els xerris per la meitat i amb l'ajuda d'un escuradents els clavem a una boleta de mozzarella. Quan els tinguem tots preparats, hi espolvorejem orènga per sobre i un rajolinet d'oli.
Los ingredientes: tomates cherry, bolitas de mozzarella, oregano y aceite de oliva. Cortamos los cherry por la mitad, y con la ayuda de un palillo les clavamos una bolita de mozzarella. Cuando los tengamos todos preparados, espolvoreamos orégano por encima y un chorrito de aceite.



Pintxo de baco i formatge / pincho de bacon y queso:
Els ingredients: llesques de pà amb tomaquet, bacon fumat i formatge gouda. Suquem el pa amb tomaquet i per sobre hi posem un tall de bacó fumat, i per d'amunt d'aquest uns tallets fins de formatge gouda. Finalment ho enfornem fins que veiem que el formatge s'ha fós i te el color que desitgem.
Los ingredientes: rebanadas de pan con tomate, bacon ahumado y queso gouda. Untamos el pan con tomate y por encima le ponemos la loncha de bacon ahumado, y por encima de este unos cortes finos de queso gouda. Finalmente lo horneamos hasta que veamos que el queso se ha fundido y tiene el color que deseamos.


Pintxo de pernil salat amb ou de guatlla / pincho de jamón con huevo de codorniz:

Els ingredients: llesques de pa, pernil salat i ous de guatlla. Simplement posem un bocí de pernil salat sobre la llesca i per mentres en una paella amb oli ben calent anem fent els ous i els posem per sobre.
Los ingredientes: rebanadas de pan, jamón serrano y huevos de codorniz. Simplemente ponemos un trozo de loncha de jamón encima de una rebanada de pan y mientras en una sartén con aceite bien caliente vamos haciendo los huevos y los colocamos por encima.



Amanida verda / Ensalada verde:
Els ingredients: Una bossa de mescla d'amanida gourmet (escarola arrissada, radicchio i canonges), tomaquet cherry, oli d'oliva, sal i vinagre balsàmic. Mesclem l'amanida amb els tomaquets i ho amanim bé amb l'oli i el vinagre.
Los ingredientes: Una bolsa de mezcla d'amanida gourmet (escarola rizada, radicchio y canónigos), tomate cherry, aceite de oliva y vinagre balsámico. Mezclamos la ensalada con los tomates y lo aliñamos bien con el aceite y el vinagre.



    Patates braves / Patatas bravas


    Pintxo de philadelphia amb melmelada de pebrot / pincho de philadelphia con mermelada de pimiento

    No hay comentarios:

    Publicar un comentario