lunes, 14 de octubre de 2013

PATATES BRAVES

Mmmm.... feia moltíssims dies, per no dir mesos que no feiem patates braves casolanes... i mira ves per on el divendres passat ens en van venir ganes, i com que encara ens quedaven patates de la cistella de verdura i fruita que ens porten els nois d'Hort a la Porta, doncs no ens ho vam pensar dues vegades.

Al principi quan començavem a provar de fer aquesta salsa, en vam provar de diferents, i finalement ens vam quedar amb la que us explico avui, es lo més senzill que es pot fer i us ho recomano moooolt!!

Els ingredients:
  • patates
  • maionesa
  • ketxup
  • mostassa
  • sal

La preparació:

Pelem les patates i les tallem a daus no massa grans mentre posem al foc l'oli a calentar. Un cop estigui a punt hi posem les patates, el temps? el necessari fins que estiguin rosses. 

Mentrestant en un bol mesclem una part important de maionesa, una part de ketxup (que és el que li donarà el color, en funció de comho vulguem) i una puntenta de mostassa, molt poqueta, ja que només és necessàri perque li dongui aquell toc de picantor.

Quan les patates estan llestes les traiem i les escorrem de l'oli sobrant i li posem la salsa per sobre. S'han de servir inmediatament!! que no se us refredin.

BON PROFIT!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario