martes, 29 de septiembre de 2015

III PINTXO FORADAT

Per tercer any consecutiu diferents restaurants, bars i pastisseries de Montbrió han participat en una nova edició del PINTXO FORADAT, durant algo més de 10 dies vam tenir la possibilitat de tastar-los, per 2,5€ (pintxo + beguda).



A més a més aquest any hi havia l'alicient que podies segellar en el paper on hi havia la ruta, 8 establiments i entraves en el sorteig d'un soparet a qualsevol dels restaurants participants.

A continuació us ensenyo els pintxos amb les fotos que en vam fer nosaltres:

ARTIPA: Crocant cremós amb torrada de xapata al vi. Molt curiósa la mescla de sabors amb un suau gust de formatge.


EL COBERT: Trinxat de pebrot i tomyina. Molt gustós i molt generós tant de pebrot com de tonyina.


EL QUIJOTE: Popets a la cassola. Un plat de tota la vida, molt tovets i gustosos.


EL RACONET: Medalló de porc Duroc amb Pedro Ximenez. Una carn molt tendra i l'acompanyament molt dolcet i encertat.


LA CABANYA: Tres delicies. Una suau carn de vedella acompanyada per tomàquet i butifarra.


LA MANDUCA: Escaliburg. Una mini hamburguesa amb tomàquet madur i escalibada.


ERA VAQUERIA: Caneló de calçots i botifarra. Un caneló cruixent facit de calçot amb un toc de botifarra i per sobre un romesco.


L'ARC: Timbal de botifarra. Un timbal de botifarra amb làmines de patata sobre una llesca de pa amb tomàquet i un ou aferrat de guatlla.


FORN MESTRES: Dolç de Montbrió. Un pastis molt finet de coc amb menjar blanc i pasta de full, amb xocolata i sucre.


HOTEL TERMES (Cafeteria Goya): Combinat de pop i tonyina fresca. Broqueta de trocets de pop i tonyina crua amb salseta.


VEDEGUST: Roti de patata amb pa de vidre. Pa de vidre sucat amb tomaquet i a sobre un timbal de patata amb pernil i olivada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario