lunes, 7 de septiembre de 2015

CARPACCIO DE BACALLA // CARPACCIO DE BACALAO

Un entrant de fàcil preparació i que dona un resultat fantàstic! 

Un entrante de fácil preparación y que da un resultado fantástico!

Els ingredients:

  • 1 paquet de carpacció de bacallà congelat La Sirena (1 paquete de carpacció de bacalao congelado de la Sirena)
  • 1 tomàquet madur (1 tomate maduro)
  • oli d'oliva (aceite de oliva)
  • sal maldon (sal maldon)
  • olivada (olivada)

La preparació:
En primer lloc descongelem el bacallà tal i com indiqui en el seu emboltori, cadascú segons el que hageu escollit.

En primer lugar descongelamos el bacalao tal y como indique en su emboltorio, lo hacemos según el que hayamos escogido.

Aleshores afagem el tomàquet madur i el rallem, i el posem de fons d'un plat pla, li posem un rajolí d'oli d'oliva i una mica de sal maldon per sobre. Tot seguit anem colocant amb molt de compte els talls de carpacció per sobre.

Entonces cogemos el tomate maduro y lo rallamos, lo ponemos de fondo en un plato, le ponemos un xorrito de aceite de oliva y un poco de sal maldon por encima. Seguidamente vamos colocando con mucho cuidado los trozos de carpacció por encima.

En un pot posem dues cullerades d'olivada i anem posant oli d'oliva, fins que la preparació tingui una textura que sigui fàcil de posar per sobre del carpaccio.

En un bote ponemos dos cucharadas de olivada y vamos añadiendo aceite de oliva, hasta que la preparación tenga una textura que sea fácil de colocar por encima del carpaccio.

No hay comentarios:

Publicar un comentario