miércoles, 26 de agosto de 2015

EL PASTIS DEL TERCER ANIVERSARI // TARTA DEL TERCER CUMPLEAÑOS

El dia 12, l'Àfrica va fer 3 anys  i el dia 15 vam fer la celebració familiar a casa. Per al seu pastís tenia clar que seria de xocolata amb lacasitos (la seva perdició), cada any es igual, el que varia es la forma, (el de 2 anys el veureu aquí). La veritat és que em vaig inspirar el mateix dia 15 amb un video que vaig veure per You Tube, el que em feia falta era un motllo circular amb el centre buit i clar, dia 15 (festiu) i al poble... doncs em vaig atrevir a fer un invent.

El día 12, Àfrica cumplió 3 años, y el día 15 hicimos la celebración familiar en casa. Para su tarta tenía claro que sería de chocolate con lacasitos (su perdición), cada año es igual, lo que varía es la forma, (el de 2 años lo veréis aquí). La verdad es que me inspiré el mismo día 15 con un vídeo que vi en You tube, lo que me hacía falta, era el molde circular con el centro vacío y claro, día 15 (festivo) y en el pueblo... pues me atreví a hacer un invento.

El coc de xocolata el faig en el robot de cuina, així sempre em puja per igual i no es crema ni res de res, així que vaig fer la preparació i en la cubeta i vaig posar un got de cap per avall com podeu veure a la foto i pel voltant la preparació, tanco el robot i al cap de 45 minuts.... coc/donuts perfecte! 

El bizcocho de chocolate lo hago en el robot de cocina, así siempre me sube igual y no se quema ni nada, así que hice la preparación y en la cubeta le puse un vaso boca abajo como podéis ver en la foto y al rededor la preparación, cierro el robot y a los 45 minutos... un bizcocho / donut perfecto!

Per a poder fer el número 3 necessitava dos cocs, així que vaig repetir l'operació.

Para poder hacer el número 3 necesitava dos bizcochos, así que repetí la operación.



Els ingredients:

Per la base (per cada coc, en aquest cas en necessitem 2, per tant necessitem el doble d'ingredients // para cada bizcocho, en este caso necesitamos 2, por lo tanto necesitamos el doble de ingredientes):
  • 2 ous (huevos)
  • 50g d'oli / 7 cullerades (aceite)
  • 1/2 got de llet (leche)
  • 150g de sucre /9 cullerades (azúcar)
  • 150g de xocolata en pols / 9 cullerades (chocolate en polvo)
  • 140g de farina /10 cullerades (harina)
  • 10g de llevadura -3/4 de sobre- (levadura)
Per farcir i decorar:
  • nata per muntar (nata para montar)
  • sucre al gust (azúcar al gusto)
  • xocolata amb llet (chocolate con leche)
  • lacasitos (lacasitos)
La preparació:

Es preescalfa el forn a 170º. Es mescla per un costat, la farina amb la xocolata, jo utilitzo nesquick, i la llevadura i es tamissa. En un altre bol es posen els ous, l'oli, la llet i la sucre i es mescla tot amb la batedora electrica.

Se precalienta el horno a 170º. Mientras se mezcla por un lado, la harina con el chocolate yo utilizo nesquick, y la levadura y se tamiza. En otro bol ponemos los huevos, el aceite, la leche y el azúcar y se mezcla todo con la batidora eléctrica.


Afegim a la mescla, la preparació tamissada i ho batem tot junt, seguidament ho posem en un motlle per forn i ho enfornem 50-60 minuts.


Añadimos a la mezcla, la preparación tamizada y lo batimos todo junto, seguidamente lo ponemos en un molde para horno y lo horneamos 50-60 minutos.


Com a opció jo que tinc la chef 2000 es posar-ho amb el menú cocció/forn durant 46 minuts.


Como opción yo que tengo la chef 2000 es ponerlo en el menú cocción/horno durante 46 minutos.


Fem dos cocs i mentre es refreden, muntarem la nata i per això el millor es tenir-la freda, i a mig muntar li afegim el sucre segons la vulguem més o menys dolça. Un cop llesta si el coc ja está fred el tallarem, un el tallarem per la meitat (part superior del 3) i de l'altre n'hi traurem una quarta part (part inferior del 3) i ho coloquem segons la foto, pulim la part central. 

Hacemos dos bizcochos, y mientras se enfrían, montaremos la nata y para eso lo mejor es que esté fría y a medio montar le añadiremos el azúcar según la queramos más o menos dulce. Una vez lista si el bizcocho ya está frío lo cortaremos, uno lo cortaremos por la mitad (parte superior del 3) y en el otro le sacaremos una cuarta parte (parte inferior del 3) y lo colocaremos según la foto, pulimos la parte central.



Aleshores amb molt de compte partim els cocs per la meitat i els farcirem amb una part de la nata muntada al gust i reservem la nata que sobri.

Entonces con mucho cuidado partimos los bizcochos por la mitat y los rellenamos con una parte de la nata montada al gusto y reservamos la nata que sobre.



Desfem la xocolata al bany maria i quan es refredi una mica la incorporem a la nata muntada que teniem reservada per tal de fer una trufa. I aquesta la posem per sobre el pastís cobrint-lo bé.

Deshacemos el chocolate al baño maría y cuando se enfríe un poco la incorporamos a la nata montada que teníamos reservada para hacer trufa. Y esta la repartimos por encima de la tarta cubriéndola bien.



Finalment, només cal repartir els lacasitos per sobre, jo els vaig anar colocant al tun tun, (hi ha qui fa files de colors), però vaig comprar els lacasitos petits i no sabia si podia... i axí es veia xulo també.

Finalmente, sólo hace falta repartir los lacasitos por encima, yo los fuí colocando al tun tun (hay quien hace filas de colores), pero yo compre los pequeños y no sabía si podría... y así se ve chulo también!



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