martes, 17 de marzo de 2015

GALTES DE PORC ESTOFADES // CARRILLERAS DE CERDO ESTOFADAS

Avui us porto una recepta que em feia molt de respecte de cuinar, però que us puc ben dir que li he perdut completament la por, queden taaaan gustoses, taaaan toves, taaaan bones que repetirem segur! Us animo a que ho féu, no són complicades de cuinar i el resultat es molt espectacular.

Hoy os traigo una receta que me daba mucho respeto cocinar, pero os puedo decir que le he perdido completamente el miedo, quedan taaan gustosas, taaaan tiernas, taaaan buenas que repetiremos seguro! Os animo a que las hagáis, no són complicadas de cocinar y el resultado es muy espectacular.

Ingredients per a 4 persones:
  • 4 galtes de porc (carrilleras de cerdo)
  • 1 ceba (cebolla)
  • 2 dents d’all  (dientes de ajo)
  • 1 porro (puerro)
  • 2 pastanagues (zanahorias)
  • 1 pebrot verd (pimiento verde)
  • 1 vas de vi negre (vaso de vino tinto)
  • oli (aceite)
  • sal (sal)
  • pebre (pimienta) 
  • aigua (agua)

Elaboració:

Poseu l’oli en una cassola i daureu les galtes. Reserveu. En el mateix oli, sofregiu totes les verdures tallades petites i, seguidament, afegiu les galtes i aboqueu el vi. Afegiu una mica d’aigua, salpebreu i coeu-ho 1 hora a foc mig. Passeu la salsa pel col·lador xinès i col·loqueu les galtes a la cassola amb la salsa colada. Les escalfem amb la salsa i servim ben calent.

Ponemos el aceite en una cazuela y doramos las carrilleras. Las reservamos. En el mismo aceite, sofreímos todas las verduras cortadas pequeñitas y, después le ponemos las carrilleras y le incorporamos el vino. Añadimos un poco de agua, salpimentamos y lo cocemos 1 hora a fuego medio. Pasamos la salsa por el colador chino y colocamos las carrilleras en la cazuela con la salsa ya colada. Lo calentamos con la salsa y servimos el plato bien caliente.






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