martes, 25 de noviembre de 2014

LLOM AMB SALSA DE PEBRE // LOMO EN SALSA DE PIMIENTA

El llom amb una salseta sempre vé de gust no? Doncs avui us el porto amb pebre! Fàcil, fàcil i mooolt resultón!

El lomo con una salsita simepre viene de gusto no? Pues hoy os lo traigo con pimienta! Fácil, fácil y muuuuuy resultón!

No és gens complicat i us ho recomano.

No es nada complicado y os lo recomiento.

Els ingredients (per 3):
  • 9 talls de llom finets (9 lonchas de lomo finitos)
  • 1/2 brick de llet evaporada (1/2 brick de leche evaporada)
  • grans de pebre (granos de pimienta verde)
  • bovril (bovril)

La preparació:

En la planxa calenta passem els talls de llom fins que estiguin dauradets i els reservem.

En la plancha caliente pasamos las lonchas de lomo hasta que estén doraditos y los reservamos.

En una paella amb una mica d'oli li posem els granets de pebre verda amb una miqueta del seu suc (una miqueta eh? que sinó picará bastant). I seguidament li posem la llet evaporada (utitlitzo aquesta perque és més lleugera que la crema de llet) i li donem unes voltetes. Aleshores li posem una cullerada de postres de bovril i ho remenem ben bé.

En una sartén con un poco de aceite le ponemos los granitos de pimienta verde con un poco de su jugo (un poco eh? que sino picará bastante). Y seguidamente le ponemos la leche evaporada (utilizo esta porque es más ligera que la crema de leche) y le damos unas vueltecitas. Entonces le ponemos una cucharada de postre de bovril y lo mezclamos bien.

A continuació li afegim els talls de llom que haviem reservat i ho deixem una estoneta que faci xup xup i s'integri tot plegat. Es serveix calent!

A continuación le añadimos las lonchas de lomo que habíamos reservado y lo dejamos un ratito que haga chup chup y se integre todo. Se sirve caliente!





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