jueves, 5 de junio de 2014

AMANIDA DE PATATA / ENSALADA DE PATATA

Amb l'arribada de les calors ens venen de gust menjars més fresquets no? Tot tipus d'amanides ben fresques per combatre la calor. I avui us n'ensenyo una molt típica que a casa trionfa i que es realment senzilla de preparar.

Con la llegada del calor nos apetecen comidas mas frescas no? Ensaladas de cualquier tipo fresquitas para combatir el calor. Y hoy os enseño una muy típica que en casa triumfa y que es realmente simple de preparar.

Els ingredients:
  • 2 patates (patatas)
  • 2 tomàquets (tomates)
  • 1 llauna d'atun al natural (lata de atún al natural)I
  • 2 ous (huevos)
  • un grapat d'olives (aceitunas)
  • oli d'oliva (aceite de oliva)
  • sal (sal)





La preparació:

En primer lloc ens toca fer el que porta més temps, bullir les patates (senceres i amb la pell) i els ous. Un cop ho tenim a punt, pelem les patates i les trocejem en bocins de 2-3 cm aprox, les posem en un bol. Seguidament rentem i tallem els tomàquets també a daus i els posem amb les patates. Aleshores hi incorporem l'atun, ben escorregut. Pelem els ous i els tallem a quarts i juntament amb les olives (poden ser verdes o negres, això al gust o el que tingueu a casa) també ho posem tot junt. Hi tirem un bon raig d'oli d'oliva, sal i a la nevera. Ja ho tenim a punt per servir!

En primer lugar nos toca hacer lo que lleva mas tiempo, hervir las patatas (enteras y con piel) y los huevos. Una vez lo tenemos listo, pelamos las patatas y las troceamos en trozos de 2-3cm aprox, las ponemos en un bol. Seguidamente lavamos y cortamos los tomates también a dados y los ponemos con las patatas. Entonces incorporamos el atún bien escurrido. Pelamos los huevos y los cortamos a cuartos y junto con las aceitunas (pueden ser verdes o negras, al gusto o dependiendo de lo que tengáis en casa) también lo ponemos todo junto. Lo rociamos con un buen chorro de aceite de oliva, sal y a la nevera. Y ya lo tenemos a punto para servir!

No hay comentarios:

Publicar un comentario