miércoles, 19 de marzo de 2014

CONILL JARDINERA // CONEJO JARDINERA

Feia molts dies que tenía un conill trocejat congelat i avui m'he decidit a descongelar-lo i coure'l, ma mare m'ha donat unes carxofes que tenia de les d'Hort a la Porta, i quan he arribat a casa he decidit que faria una cassoleta amb les carxofes i també hi posaria pèsols. M'he posat a remenar entre els llibres de receptes que tinc hi he trobat en un de l'Arguiñano aquesta recepta, tot i que l'he adaptat als ingredients que tenía. Quan faig una recepta per primera vegada, sempre vaig anotant els canvis que faig per poder fer-la més endavant si és el cas! A veure què us sembla.

Hacía muchos días que tenía un conejo troceado congelado y hoy me he decidido a descongelarlo y a cocerlo, mi madre me ha dado unas alcachofas que tenía de las de Hort a la Porta, y cuando he llegado a casa he decidido que haría una cazuelita con las alcachofas y también le pondría guisantes. Me he puesto a rebuscar entre los libros de recetas que tengo hi he encontrado en uno de Arguiñano esta receta, aunque la he adaptado a los ingredientes que tenía. Cuando hago una receta por primera vez, siempre voy anotando los cambios que hago para poderla hacer mas adelante otra vez si este es el caso! A ver que os parece.




Els ingredients:
  • 1 conill trocejat (conejo troceado)
  • 1 ceba (cebolla)
  • 2 tomàquets (tomates)
  • 2 carxofes grans (alcachofas)
  • 150 grs de pèsols (guisantes)
  • caldo de verdures (caldo)
  • 1 cullerada de farina (cucharada de harina)
  • 1/2 got de vi blanc (1/2 vaso de vino blanco)
  • 1 fulla de llorer (hoja de laurel)
  • sal i pebre (sal y pimienta)




La preparació:
Primer daurem els talls de conill previament salpebrat, quan ho tinguem el reservem. Mentrestant piquem la ceba, rallem el tomàquet i fem un sofregit.

Primero doramos los trozos de conejo previamente salpimentados, cuando lo tengamos lo reservamos. Mientras picamos la cebolla, rallamos el tomate y hacemos un sofrito.

Després afegim la farina i ho remenem bé perque s'integri i seguidament hi posem el conill, el llorer, el vi blanc i el brou de verdures calentet fins a cobrir-ho.

Después añadimos la harina y lo removemos bien para que se integre y seguidamente le ponemos el conejo, el laurel, el vino blanco u el caldo de verduras calentito hasta cubrirlo.

Passats 15 minuts i incorporem els pèsols i les carxofes (pelades i tallades en 8) i ho courem tot junt 30 minutets més, aleshores ja està llest per servir-ho!

Pasados 15minutos le incorporamos los guisantes y las alcachofas (peladas y cortadas en 8), y lo cocemos todo junto 30 minuors más, entonces ya esta listo para servirlo!

BON PROFIT!!

BUEN PROVECHO!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario