jueves, 30 de enero de 2014

TRUITA D'ESPARRECS / TORTILLA DE ESPÁRRAGOS

Quan és el temps dels espàrrecs el meu pare se'n fa un fart d'anar a buscar-ne, li agrada, ja que mentre fa un passeig va fent i recollint, i es clar... acabem menjant tots espàrrecs a totes hores. A més a més he de confessar que sóc negada per trobar-ne, ara puc dir que les últimes vegades ja se m'ha aguditzat la visió de caça i captura de l'espárrec però ni de bon troç com alguns dels meus amics, experts "esparregaires", com l'Ari i el Tonio jijiji.  Avui us ensenyo una manera molt fàcil de fer-los i és fent una truiteta...

Cuando es época de espárragos mi padre se harta de ir a buscar, le gusta, puesto que de mientras que se da un paseo va haciendo y recogiendo, i claro... acabamos todos comiendo espárragos a todas horas. Además tengo que confesar que soy negada para encontrar espárragos, ahora puedo decir que las últimas veces ya se me ha agudizado un poco la visión de caza y captura del espárrago pero ni de lejos como algunos de mis amigos, expertos "esparragueros", como Ari y Tonio jijiji. Hoy os enseño una forma fácil de hacerlos, y es haciendo una tortilla...


Els ingredients:

  • 1 manat d'espàrrecs (esparragos)
  • 1 ceba tendra (cebolla tierna)
  • 4 ous (huevos)
  • sal i oli (sal y aceite)

La preparació:


En primer lloc es renten i tallen els espàrrecs, i es prepara la ceba tendra, també tallada fineta. Un cop ho tenim preparat es sofregeix tot amb un pessic de sal. Quan estigui tot cuit ho reservem mentre batem els ous en un bol, i hi afegim els espàrrecs i la ceba sofregida i ho remenem una mica tot plegat.


En primer lugar lavamos y cortamos los espárragos, y se prepara la cebolla tierna, también cortada finita. Una vez preparado sofreímos todo con un poco de sal. Cuando este todo listo lo reservamos mientras batimos los huevos en un bol, y le añadimos los espárragos y la cebolla, y lo mezclamos un poco todo.


Ho posem tot en una paella, i quan vegem que esta quallada, ens ajudem amb un plat, una tapa o un giratruites per donar-li la volta i fem que es qualli i dauri pels dos costats.


Lo ponemos todo en una sartén, y cuando veamos que este cuajada, nos ayudamos de un plato, una tapadera o un giratortillas, para darle la vuelta y hacemos que se cuaje y se dore por los dos lados.


La posem en un plat pla i ja la podem servir.


Lo emplatamos y ya la podemos servir.


BON PROFIT!!


QUE APROVECHE!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario