viernes, 27 de diciembre de 2013

PASTIS FRED DE PA DE MOTLLE / PASTEL FRÍO DE PAN DE MOLDE

Aquest potser és un plat que no hi pensem en el moment de fer un receptari però estic moooolt segura que molts de vosaltres el feu, sobretot a l'estiu ja que és fred i entra molt bé en un dia de calor, a més a més també és molt  pràctic ja que el podem fer a primera hora del matí i al mig dia el tenim llest quan arribem ja sigui de la platja, de les compres, o de donar una volta. A més a més ve molt de gust una mica fresquet de la nevera i si el dia es calorós (que no és el cas d'avui... ja que estem a desembre) encara més!

Este es tal vez uno plato en el cual no pensamos en el momento de hacer un recetario pero estoy muuuuy segura que muchos de vosotros lo hacéis, sobretodo en verano puesto que es frío y entra muy bien en un día de calor, además también es muy práctico ya que lo podemos hacer a primera hora de la mañana y al medio día lo tenemos listo y fresquito cuando llegamos  de la playa, de la compra o de dar una vuelta. Además viene muy ben fresquito de la nevera si el día es caluroso (que no es el caso de hoy, puesto que estamos en diciembre) aún más!

Els ingredients (2 per):
  • 6 llesques de pa bimbo (rebanadas de pan de molde)
  • enciam tallat a juliana (o mesclum) (lechuga en juliana o mezclum)
  • 2 ous durs (huevos duros)
  • palets de mar (palitos de mar)
  • pernil salat (jamón)
  • maionesa (mayonesa)
  • atun (atún)
  • tomàquets (Tomates)



La preparació:
En una safateta que tinc per a l'ocasió posem dues llesques de pa bimbo i les suquem amb una mica de tomàquet, per sobre hi posem l'enciam o el mesclum tallat en juliana, petitet petitet i per sobre hi escampem l'atun. Aleshores posem unes altres dues llesques de bimbo que també sucarem amb una mica de tomàquet i per sobre hi posarem una mescla que prepararem a banda en un bol, (ou dur a bocinets, palets de mar trocejats i una mica de maionesa) ho escampem ben bé i finalment posem les últimes dues llesques de bimbo que faran de tapa, aquestes les pintem amb una mica de maionesa i com podreu veure a la fotografia, en aquesta ocasió per decorar vaig fer servir pernil salat, uns bocins de palet de mar i unes rodanxes d'ou dur.

En aquest cas la imaginació hi fa molt, ja que hi podem posar allò que ens agrada mé, canviar ingredients, afegir-ne de nous... tot dependrà de vosaltres!

BON PROFIT!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario