miércoles, 18 de diciembre de 2013

ALETES DE POLLASTRE // ALITAS DE POLLO

Avui una recepta per llepar-se els dits i mai millor dit, ja que les aletes de pollastre segur segur que ens les hem de menjar amb les mans, perque amb forquilla i ganivet... costa déu i mare... jijij.... Aquesta recepta d'aletes és al forn i queden molt cruixents. No us deixeu portar pel fet que porti mel, ja que a nosaltres no és un ingredient que ens agradi massa però amb la mescla del preparat i ja després de cuit queda un sabor i una textura realment bona, dauradetes i cruixents i si us agrada la salsa barbacoa doncs podria ser un molt bon acompanyament.


Els ingredients:
  • aletes de pollastre
  • dues o tres cullerades de mel
  • un raig de salsa de soja
  • sal i pebre


La preparació:
En un bol, posem la salsa de soja juntament amb la mel i ho remenem be per obtenir una salsa uniforme. Mentres preescalfem el forn a 200º,  preparem les aletes, les netejem bé i les posem ordenadament en una safata per al forn, jo aprofito una d'aquelles safates que té reixa i les vaig colocant sobre la reixa i les salpebrem, i les pintem amb  la preparació que hem fet al principi.

Les enfornem i al cap d'una mitja hora aproximadament les traiem del forn, els hi donem la volta i les tornem a pintar i les aproximada ment després de 30-40 minutets més (depenent del forn) estaran llestes!! Recordeu però que mentre les tenim dins del forn les podem anar pintant perque la preparació es vagi impregnant bé!

Això si que us ho dic també, la safata del forn quedarà que fa llàstima, així que no desespereu, hi ruixem una mica de desengreixant (tipus kh7) i ho deixem actuar us minuts, aleshores hi posem aigua calenta i després de dinar/sopar ja estarà llesta per rentar i veureu com se'n va tot super fàcil sense deixar-nos-hi els dits ni les ungles!!

BON PROFIT!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario