martes, 1 de octubre de 2013

POLLASTRE AMB SALSA

Avui us porto una recepta molt sencilla i a la vegada molt resultona, és a dir, tant serveix per un dia de cada dia en el que tinguem una mica de temps per dedicar a la cuina com també per un dia de celebració. Aquest pollastre amb salsa ja em direu que us sembla.

Els ingredients:

  • 1 pollastre (tallat a octaus)
  • 1 ceba gran
  • 1 pastanaga gran
  • 2 alls
  • 1/2 pebrot vermell
  • 2 tomàquets
  • 1/2 got de vi blanc
  • sal, pebre i oli
La preparació:
En una casssola amb un bon raig d'oli fem els troços de pollastre (previament salpebrats) fins que estiguin rossets i els reservem. En el matieix oli, hi posarem la ceba que en primer lloc haurem  picat ben fineta, quan estigui a mig fer afegirem els alls, la pastanaga a troços i el pebrot vermell i ho courem tot uns minutets fins que vegem que està fet, serà aleshores quan hi afegirem el tomàquet que previament haurem rallat. Passats uns minutets quan el tomàquet estigui fet hi posarem el vi blanc i deixarem que tot plegat redueixi i l'alcohol s'evapori. Ho rectificarem de sal.

Passarem la salsa pel turmix i si ho creiem convenient pel colador xinès (jo en aquest cas no ho he fet). Tornarem a posar la salsa a la cassola i hi afegirem els trocets de pollastre que haviem reservat, els farem fer un xup xup a tot plegat perque agafi temperatura i ja ho podem emplatar i servir. Ahh!! i no us oblideu del pa, que aquesta és una d'aquelles receptes per sucar-hi pa!!


BON PROFIT!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario