jueves, 19 de septiembre de 2013

LLUÇ AMB SALSETA

Avui volia preparar un lluç amb salsa verda, em feia gracia però resulta que no teniem cloïses a casa i quan me n'he adonat ja era massa tard per tornar a sortir per comprar-ne, així que he preferit improvitzar una mica i amb l'ajuda de la web de Javi Recetas, la tasca ha estat senzilla. 

La veritat es que ha agradat, tant al Sergi que no es gens amant del peix però la salseta li ha fet un favor, com a l'Àfrica, tot i que ella només s'ha menjat un trocet de un tall de lluç, però que més puc demanar si només té 13 mesos!! jijiji

Tot i l'aspecte final no té complicacions per fer-se, ja ho veureu. Espero que us agradi!

Els ingredients (3 pers.):
  • 3 talls de lluç grans
  • 1 ceba
  • 2 alls
  • 1/2 got de vi blanc
  • 1/4 l de caldo de peix
  • 2 torrades
  • un grapat d'ametlles
  • sal
  • julivert
La preparació:
En primer lloc piquem la ceba ben fineta i la posem en una cassola, quan esta feta hi afegim els 2 alls que també haurem picat; tot seguit hi incorporem 1/2 got de vi blanc i deixem que redueixi. Mentrestant posem a escalfar el caldo de peix i si no en tenim doncs el podem utilitzar de pastilla i també fem una picada al morter amb les torrades, les ametlles i una miqueta de sal (no patiu perque després n'hi posem més).

A continuació hi incorporem el caldo i la picada i ho deixem fer xup xup 5 minutets. Passar el temps passem la salsa per la batedora perque quedi més fineta i hi afegim els talls de lluç que previament haurem salpebrat pels dos costats, en aquest moment també és quan hi afegim 2 cullerades de julivert fresc picat.

Deixem les rodanxes de lluç al foc durant 3 minutets per cada costat i ja ho podem servir, ho emplatem amb una bona dosi de salsa i no us deixeu el pa per sucar!! mmmmmm......


BON PROFIT!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario