jueves, 12 de septiembre de 2013

CALAMARS AMB CEBA

Finalment avui si que hi ha recepta nova!! ueeeee!!! Avui us presento una recepta que vaig treure de la revista cuines, el meu pare sempre la compra i quan la veig que la té per sobre la tauleta sempre la fullejo a veure que en puc treure i aquesta recepta em va cridar molt l'atenció. Val a dir que la meva emplatada final és molt diferent a la imatge que en presentava la revista (i sincerament no ho entenc perque vaig seguir-ne els passos), però el gust és realment bo! Així que us animo a que proveu de fer-la.
Val a dir que quan la vulgueu fer penseu que hi ha una part de maceració (8 horetes) així que hem de fer la previsió!

Els ingredients (4pers.):
  • 600g de calamars petits
  • 2 cebes
  • 2 pebrots verds
  • 2 tomàquets madurs
  • 3 dents d'all
  • 2 rametes de julivert
  • pebre
  • 20g de pa rallat
  • 1 gotet de vi blanc
  • oli d'oliva i sal
La preparació:
En primer lloc es netegen els calamars si no els heu comprat nets i es cobreixen en un bol amb els alls pelats i picats i es macera la preparació a la nevera durant 8 horetes.

Quan ja ho tenim a punt es colorquen els calamars en una cassola (preferiblement de fang) i es cobreixen amb les cebes picades, els pebrots verds trocejats, el julivert picat i els tomàquets pelats, rallats i sense llabors, es salpebra, s'hi espolvoreja el pa rallar i es ruixa amb oli.

Es deixen coure moooolt lentament, removent de tant en tant perque es mesclin bé tots els ingredients i a mitja cocció s'hi incorpora el vi blanc. Estaran llestos en 20 minuts.

Ja veieu que tot i la maceració no és un plat complicar d'elaborar, es només que hem de tenir en compte les 8 horetes que necessiten els calamars a la nevera!

BON PROFIT.




No hay comentarios:

Publicar un comentario