miércoles, 25 de septiembre de 2013

AMANIDA CÈSAR

Quina cosa més simple que us ensenyaré avui.... però ja se sap que de vegades les coses si no es proven i tasten no se saben no? A nosaltres ens agrada provar molt diferents tips d'amanides, per sortir una mica de la típica amanida verda, així que us animo a experimentar amb salses, vinagres, fruits secs, etc... El que avui us presento però és l'amanida cèsar.

Els ingredients:
  • Una bossa d'amanida tipus gourmet (Enciam, escarola, radicchio i canonges)
  • Salsa cèsar
  • tires de beicon
  • bocins de pa torrat
  • formatge parmesà
La preparació:

En una paella fem les tires de beicon, sense oli ni res, elles mateixes treuran prou greix per fer-se. Mentrestant en un bol gran posem al nostre gust la quantitat d'amanida que creguem convenient, i hi afegim, els bocins de pa torrat (jo els compro de bossa al mercadona), el formatge parmesà, i la salsa cèsar. Quan les tires de beicon estiguin cuites al nostre gust les afegirem i ho remenarem tot plegat. 

Evidentment si us agrada un altra tipus de verd li podeu posar, a nosaltres ens agrada molt la barreja de les gourmet és per això que és la que més utlitzem.

BON PROFIT!!





No hay comentarios:

Publicar un comentario