jueves, 6 de junio de 2013

POLLASTRE AL FORN AMB PROVENÇALS

Bon dia! avui us porto una d'aquelles receptes que de vegades faig una mica al tun tun per canviar una mica, i que tot i menjar pollastre sigui fet de manera diferent, així que aquí teniu aquesta recepta, ja em direu què us sembla si és que la proveu de fer.

Aquesta vegada he utilitzat les parts de dalt de les cuixes de pollastre (contramuslos en diuen?), queden molt tendretes. Veureu que és una recepta molt senzilla que quasi no embrutem res de res i tampoc hi hem d'estar massa al damunt.

Els ingredients (per a dos):
  • 4 toços de pollastre
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet
  • sal
  • pebre
  • 2 o 3 alls
  • herbes provençals
  • pebrots del Padron

La preparació:

En una safata per al forn hi posem la ceba que previament haurem tallat a quarts, els alls sencers, el tomàquet (partit per la meitat) i el pollastre salpebrat. Ho posem al forn que l'haurem precalentat a 150ª durant mitja horeta, l'obrim, girem els troços de pollastre, hi posem els pebrots del Padron que ens vinguin de gust i hi espolvorejem herbes provençals per sobre. Tornem a tancar el forn i 20 minuts després.... Taxaaaaan! Recepta llesta!

BON PROFIT!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario