martes, 18 de junio de 2013

LLOM A LA CERVESA

De vegades ja ho faig això, ganes de provar coses noves, receptes que no he fet mai, ganes de provar coses fetes de diferents maneres i el plat que us porto avui és un d'aquests... Per no menjar el llom de la mateixa manera em vaig posar a buscar per internet i vaig trobar unes receptes semblants  a aquesta, el que he fet? doncs adaptar-la una mica als meus gustos y als ingredients que tenia per casa. Espero que us agradi...

Els ingredients (per 4 pers.):
  • 16 Talls de llom
  • 1/2 Kg. Xampinyons
  • 1 Ceba grossa
  • 1/5 l. Cervesa
  • 1 Raig de vi negre
  • Farina, sal i oli
La preparació:

Enfarinarem els talls de llom que ja haurem salat, els fregirem una mica per cada costat i els reservarem.
Tallarem la ceba en juliana, rentarem i laminarem els xampinyons.
Posarem oli en una cassola sofregint la ceba, quan es comenci a estovar afegirem els xampinyons deixant que treguin el seu suc posant-hi un polsim de sal, a continuació hi ajuntarem el llom, la cervesa i el vi deixant que bulli 1 hora a foc suau o fins que estigui tou. Ho tastarem i si cal rectificarem la sal.




No hay comentarios:

Publicar un comentario